kaikki kategoriat
EN

Etusivu> Uutta

Techray & Kobelco käynnistää maailmanlaajuisen strategisen yhteistyön

Tekijä admin Taide, uutiset Lähetetty 2019-11-04

Techray & Kobelco käynnistää maailmanlaajuisen strategisen yhteistyön

Lokakuun 2019 lopussa Techrayn puheenjohtaja ja hänen tiiminsä tekivät lyhyen paikan päällä Kobelcossa, joka on maailmankuulu ilmakompressorimerkki. Molemmat osallistuivat Paraguayn Goblet-projektin osapuolten maailmanlaajuiseen strategiseen yhteistyöhön tarkoitettujen öljyttömien ilmakompressorien ensimmäisen erän lanseeraustilaisuuteen ja kävivät syvällisiä keskusteluja maailmanlaajuisesta strategisesta yhteistyöstä.

Techray on tarjonnut ammattimaisia ​​ja korkealaatuisia palveluita yli 2,000 500 käyttäjälle ja voittanut asiakkaiden suosion. Strategisen yhteistyön aikana maailman XNUMX suurimman yrityksen, Kobelcon, yhteisen ilmakompressorien kehitystyön ja Techrayn innovatiivisen happiisännän kanssa, jotka ovat vahvasti sidoksissa tuotteiden laadun varmistamiseen, tuotemerkin kestävän kehityksen saavuttamiseen ja koko yrityksen teknisen tason parantamiseen. happiteollisuus.

Nauhanleikkaus paikan päällä

  • Nauhanleikkaus paikan päällä

  • Ryhmäkuva onnistuneesta seremoniasta

Techrayn henki vaatia käyttäjän etusijaa ja jatkuvaa innovaatiota on linjassa Kobelcon filosofian kanssa. Ensimmäinen erä molempien osapuolten yhteisesti räätälöimiä öljyttömiä ilmakompressoreita toimitetaan pian Paraguayhin, ja ne tekevät yhteistyötä syventääkseen öljyttömien ilmakompressoreiden yhteistyötä saavuttaakseen maailman korkean tason.

  • Vierailu Kobelcon kulttuurinäyttelyhalliin

  • Vierailu Kobelcon työpajaan

Kobelco sai minut tuntemaan yrityksen viehätyksen, ei vain johtavassa teknologiassa, vaan myös heidän omistautuneessa työasenteessa, mikä sai minut ymmärtämään uutta ja täyden ymmärryksen tästä yrityksestä – Kobelcosta; Olemme erittäin luottavaisia ​​yhteistyöstä Kobelcon kanssa." Techrayn puheenjohtaja sanoi.

happi Ilmakompressori

Seremonian uutena lähtökohtana molempien osapuolten johtajat kävivät yksityiskohtaisen keskustelun globaalista strategisesta käyttöönotosta sanoen, että globalisaation edistämisprosessissa palveluteknologiaa lisätään ja globalisaatiota käytetään energian keräämiseen kehitykseen, jatkuvan edistämiseen. yhteistyö kehittyy tasaisesti.

Tätä hyvää tilaisuutta hyödyntäen osapuolet sopivat laajentavansa nykyistä kotimaista yhteistyötä ulkomaisille markkinoille. Techray toivoo, että tekemällä yhteistyötä tällaisen erinomaisen yrityksen kanssa, yhteinen räätälöinti on mittakaavaltaan suurempi ja teknologialtaan vahvempi; Ja tuotteen jatkuvan innovaation ansiosta tuoteteknologian elinvoimaisuus lisääntyy huomattavasti, mikä myötävaikuttaa lääketeollisuuden kehitykseen.


Kuumat kategoriat