kaikki kategoriat
EN

Etusivu> Uutiset

CHCC 2022 Wuhan -näyttely

Tekijä admin Taide, uutiset Lähetetty 2022-07-23

23. heinäkuuta 2022 CHCC 23:n 2022. kansallinen sairaalarakennuskonferenssi avattiin virallisesti Wuhan International Expo Centerissä. Näyttelyn pinta-ala on 130000 800 neliömetriä; Yli 1200 lääketieteellisen rakennusalan yritystä ja yli 60000 alan johtajaa, asiantuntijaa ja tutkijaa liittyy tähän näyttelyyn, ja yli XNUMX XNUMX ammattivierailijaa vierailee sivustolla. Lääketieteelliseen happikenttään useiden vuosien ajan keskittyneenä yrityksenä Techray esiintyi tässä näyttelyssä hämmästyttävällä tavalla uudella ilmeellä ja erilaisilla tähtituotteilla. Katsotaan seuraavaksi sen ensimmäisen näyttelypäivän upeita hetkiä!

Techray CHCC 2022 1

Techray CHCC 2022 2Techray CHCC 2022 3

Techrayn tuotteet tekivät upean ulkonäönOn virkistävää nähdä näyttelyalueen ainutlaatuinen muotoilu ja erottuva tuotenäyttely astuttuaan Techray-näyttelyalueelle.Niiden joukossa on 4. sukupolven Katyusha hapentuotantojärjestelmä, joka edustaa turvallista ja vakaata hapentuotantoa sairaaloille;Katyushan ensisijainen lääketieteellisen hapen tuotantojärjestelmä, joka on erityisesti suunniteltu perussairaaloille;Äskettäin päivitetty älykäs lääketieteen ja potilastietojen vuorovaikutusjärjestelmä.Techray esitteli osallistujille täydellisen yhdistelmän teknologiaa ja hienoa laatua tuotteissaan.

neljännen sukupolven Katyusha hapentuotantojärjestelmä

Katyushan ensisijainen lääketieteellinen hapentuotantojärjestelmäÄlykäs hoitojärjestelmä

Arvokkaat ja laadukkaat tuotteet ovat saaneet näytteilleasettajien yksimielisiä kehuja heti ilmestymisensä jälkeen. Vanhoja asiakkaita tulee kokoukseen asti ja uusia vierailijoita, jotka houkuttelevat tuotteet konsultaatioon ja vaihtoon... Techray-osastolla on loputon asiakasvirta.

Techray-koppi 3Techray-koppi 2

Techray-koppi 4Techray-koppi 5

Techray-koppi 6Techray-koppi 7

Techray-koppiTechray-koppi 8Kuumat kategoriat